Adblue 10 ltr. Med påfyldningsstuds

kr. 119,00

AdBlue er en væske, som hæver temperaturen i dieselbilens udstødningsanlæg, hvilket mindsker udslippet af bl.a. skadelige NOx-partikler. Derved bliver forureningen fra bilen mindre. Væsken er fremstillet af ammoniak og destilleret vand og er trods navnet helt klar.
Hvorfor skal man bruge AdBlue?
De fleste nye bilmodeller med dieselmotor leveres med et AdBlue-anlæg. Med den nuværende motorteknologi er det bilfabrikkernes eneste mulighed for, at bilen kan overholde de seneste europæiske emmisionskrav.
Hvor ofte skal der påfyldes AdBlue?
Biler er konstrueret til at kunne køre mellem serviceeftersyn uden at efterfylde AdBlue. Dog har vi erfaret, at nogle biler alligevel forbruger AdBlue, så tanken skal efterfyldes mellem serviceeftersyn. Forbruget kan være påvirket af din kørestil nøjagtigt som forbrug af brændstof.
AdBlue-tankens indhold ligger normalt mellem 10-20 liter afhængig af motorstørrelse. Som tommelfingerregel bruger en bil ca. 1 liter AdBlue pr. 1000 km.

Hvordan ved du, hvornår du skal tanke AdBlue?I bilen er der en kontrollampe, som vil advare første gang, når der er AdBlue tilbage til 2.500 kilometers kørsel. Derefter vil advarslen gentages adskillige gange. Undlader du at påfylde AdBlue, vil bilen til sidst ikke kunne starte. Funktion kan ikke frakobles, da udstødningsteknologien kan skades uden den nødvendige mængde AdBlue.
I de fleste bilers menu vil du kunne aflæse væskestanden, så du fx inden en lang køretur kan sikre dig, at bilen har den fornødne mængde AdBlue til at gennemføre turen uden unødvendige stop.

 

Bemærk- denne vare leveres kun i lokalområde, eller kan afhentes i butik.

Indkøbskurv