Arion Fresh Senior Light 12 kg.

kr. 339,00

ARION Fresh Senior Light

Hele ARION Fresh produktserien har fokus på vægtkontrol. ARION Fresh Senior Light kan også anvendes til at reducere vægten på din hund. ARION Fresh Senior Light indeholder 100 kilokalorier mindre en ARION Fresh Adult, og kan dermed med den samme dosering over tid – og på en sund måde – reducere hundens vægt samtidig med at hunden naturligvis får dækket sine behov med vitaminer, mineraler og fedtsyrer

ARION Fresh Senior Senior Light er også et velegnet produkt til ældre hunde med et meget nedsat aktivitetsniveau og hunde med udfordret emnesomsætning. For at understøtte de specielle ernæringsmæssige krav til hunde der skal tabe sig og til ældre hunde, er der i ARION Fresh Senior Light fokuseret ekstra på:

Vægttab

  • Ved at tilsætte L-carnitin i anseelige mængder hjælper vi hunden med at omdanne fedt til energi – og på den måde omsætte hundens fedtdepoter. Det giver vægttab uden at reducere vigtig muskelmasse.

Led beskyttelse til ældre hunde

  • ved at tilsætte glycosamin og condriotin i anseelige mængder styrker vi hundens led- og bruskfunktioner.

Appetitten

  • light og senior foder er ofte mindre smagfulde på grund af et mindre fedtindhold. Ved at tilføre fersk kød i foderet sikrer vi, at hunden har god ædelyst. Kun hvis hunde har god appetit, kan vi skabe trivsel indefra og sikre, at hunden får tilført alle de vigtige næringsstoffer. Det er ikke sundt at sulte sig.
Indkøbskurv