Aveve 007 Linex Plus 15 kg.

kr. 249,00

  • Fodertilskud med højt indhold af hørfrøolie
  • 0ptimerer huld, muskelopbygning og præstationsevne
  • Tilsat antioxidanter som øger udholdenhed og fremmer restitution
  • 100 % kornfri
  • Særdeles gavnlig for fordøjelsen

Linex Plus er den sikre vej til bedre energi, flot huld og blank pels. Det særdeles høje indhold af ekstruderet hørfrø bidrager med gavnlige omega 3 fedtsyrer, et højt olieindhold og dermed koncentreret energi der ikke gør hesten varm eller nervøs. Energien fra hørfrøolie frigives langsomt i hestens krop, påvirker ikke blodsukkeret og sikrer stabil og langvarig energi til træningen. Linex Plus er tilsat ekstra E-vitamin og organisk selen, som er antioxidanter, der virker neutraliserende på mælkesyre og genopbyggende på muskulaturen, dette er med til at sikre udholdenhed og grundlag for en optimal præstation.

Linex Plus er desuden rig på inulin som stammer fra cikorieroden, der er kendt for sine præbiotiske egenskaber, og i kombination med hørfrøolien virker foderet særdeles velgørende på hele hestens fordøjelse og foderudnyttelse samt generelle sundhed. Linex Plus indeholder det unikke sukkerstof Dumosweet (isomaltulose melasse), der har et lavt glykæmisk index og dermed en minimal påvirkning af hestens blodsukker i forhold til almindeligt sukker.

Sammensætning: Hørfrø, ærteflager, tørret sukkerroesnitter, isomaltulose (lavglykæmisk kulhydrat), kartoffelmel, cikorie, natriumklorid.

Doseringsforhold
Nøjsomme heste:
Tildel Linex Plus med ca. 50 gram/100 kg kropsvægt

Vedligehold til let arbejde:
Tildel Linex Plus med ca. 50-100 gram/100 kg kropsvægt

Middel til hårdt arbejde:
Tildel Linex Plus med ca. 100-200 gram/100 kg kropsvægt

Avlshopper/hingste:
Tildel Linex Plus med ca. 100-200 gram/100 kg kropsvæ

Indkøbskurv