Aveve Calm Mix, 20 kg.

kr. 259,00

Aveve hestefoder- KØB 9, OG DEN 10 SÆK ER GRATIS! RABATHÆFTE VED HENVENDELSE.

Calm Mix er en velsmagende müsli, udviklet specielt til heste der har tendens til at være nervøse eller se ”spøgelser”. Calm Mix er havrefri og indeholder beroligende urter samt ekstra magnesium. Derudover er Calm Mix tilsat aminosyren tryptofan, som lægger en dæmper på hestens temperament ved at øge overskuddet og evnen til at holde fokus – dette afspejler sig ved en markant roligere hest.

Calm Mix har et højt fiberindhold fra bl.a. lucerne og hørfrø, hvilket sikrer maksimal tyggetid og en sund fordøjelse. Blandingens unikke sammensætning af hurtig og langsom energi skaber et optimalt grundlag for præstation og kontrol. Effekten af Calm Mix er hverken sløvende eller præstationshæmmende, og foderet er 100% dopingfri. Vi har også optimeret vores AVEVE Calm Mix, således at stivelsesindholdet er sænket til bare 15% og derfor imødekommer nervøse hestes behov på bedste vis. Derudover har vi hævet niveauet af proteiner, vitaminer og mineraler, så foderet endnu bedre tilgodeser behovet hos rideheste, også på højere plan.

• Havrefri

• Tilsat tryptophan

• Beroligende urter og ekstra magnesium

• Strukturrig

 

Anbefalet daglig udfodring:

200 – 300 gram pr. 100 kg. kropsvægt til heste i vedligehold

300 – 500 gram pr. 100 kg. kropsvægt til heste i let til middel arbejde

500 – 600 gram pr. 100 kg. kropsvægt til heste I middel til hårdt arbejde

Kraftfoder bør altid udfodres i kombination med grovfoder af god kvalitet (hø/wrap) (1,5 – 2 kg pr 100 kg kropsvægt).

Energi/FE pr.kg: 0,90

Ingredienser: Lucerne, hvedeklid, avner af hørfrø, dampvalset byg, majsflager, sojaolie, havreskaller, sojabønner, spelt, melasse, hørfrøolie

Indkøbskurv