Dangro Fiberblanding 15 kg.

kr. 159,00

Fuldækkende müsli foder med 12 % lucerne af høj fiberkvalitet der giver en god tyggetid og som dækker hestens behov for de vigtige vitaminer og mineraler. Fiberblanding er et velduftende müslifoder tilsat urter – hvidløg, timian og rosmarin – som er et naturligt fødemiddel for hesten. Kan med fordel kombineres med HorseSpeed, hvis der skal ekstra energi til.

Anvendelse:

Velduftende kraftfoder som sammen med grovfoder dækker hestens daglige behov for de vigtige vitaminer/mineraler samt energi. Til alle typer af heste – også heste i træning / arbejde.

Fordele:

Tilsat timian, rosmarin, oregano og hvidløg for at give dejlig duft og smag. Højt indhold af kvalitetsfibre fra lucerne som giver struktur og øget tyggetid, og som fremmer fordøjelsen og dermed optimalt udnyttelse af fodret.

GMO-fri foder

 

 Foderanvisning pr. døgn:                                                   Fiberblanding

 Hestens vægt

 200 kg

 300 kg

 400 kg

 500 kg

 600 kg

 Vedligehold

 0,8 kg

 1,1 kg

 1,4 kg

 1,8 kg

 2,1 kg

Let arbejde

(Ca. 1 time)

1,1 kg

1,3 kg

1,6 kg

1,9 kg

2,2 kg

 Grovfoder 1,5-2 kg. pr. 100 kg. hest

 

 

Øges hestens aktivitetsniveau tilføres yderligere FE (foderenheder), eksempelvis HorseSpeed eller et af vores Lucerne Top-Mix produkter.

Planen er lavet så den passer til ponyer og små heste til og med 400 kg. og forædlede-/varmblods heste på 500 og 600 kg. Hestens foderration bør tildeles over 2 gange pr. døgn – gerne 3

Fiberblanding dækker hestens behov for daglig vitaminer og mineraler.

Fiberblanding skal anvendes sammen med grovfoder af god kvalitet i en daglig mængde, der svarer til 1,5-2 kg hø/wrap pr. 100 kg kropsvægt. Fodring af heste er individuel og bør tilpasses den enkelte hest, således at den optimale fodring for præstation og en tilpas foderstand opnås.

Vand og saltsten bør altid være tilgængelig.

Holdbarhed: Mindst 5 måneder fra produktionsdato. Opbevares tørt og køligt, ikke i direkte sollys.

Indkøbskurv