Live Cat Kitten Kylling 2 kg.

kr. 179,00

ProBiotic LIVE er et Super Premium komplet tørfoder af bedste kvalitet med Kylling.
Denne variant er præcist afbalanceret og skræddersyet til killinger i vækst og sikrer den bedste start.
Foderet har god smag og er baseret på naturlige ingredienser uden tilsætning af farvestoffer og konserveringsmidler. Det helt unikke ved ProBiotic LIVE killingefoder er det høje indhold af levende gavnlige mælkesyrebakterier (Probiotika). Tilførslen af disse optimerer din killings fordøjelse og styrker dens immunforsvar. Det har krævet mange års forskning og udvikling, at kunne sikre tilførslen og stabiliseringen af disse mælkesyrebakterier, men det har nu betydet et unikt killingefoder med garanti for den bedste hjælp til din killings velfærd. Probiotika er dokumenteret at kunne støtte killingens fordøjelse, optimere næringsoptaget, nedsætte risikoen for foderintolerancer og forbedre hud og pels.
Udover de tilsatte mælkesyrebakterier, indeholder ProBiotic LIVE Adult Kitten et højt indhold af kød, hvilket sikrer den bedste proteinkilde. Foderet er baseret på råvarer af højeste kvalitet og en tilførsel af omega fedtsyrer der gavner killings hud og pels.
ProBiotic LIVE til killinger er sammensat så urinvejene støttes – støttes – Urinary control – ved at holde urinens pH på 6-6.5. Der er ydermere hjælp i forhold til at modvirke dannelsen af hårboller – Hairball control.
ProBiotic LIVE Kitten kan anvendes til alle katteracer og også killinger med foderintolerance.
Produktet forhandles også i en 8 kg sæk.

Indkøbskurv