LIVE Hvalpepakke Mellem-Store hunderacer

kr. 250,00

Med denne hvalpepakke fra ProBiotic LIVE sikrer du den bedste start til dine hvalpe når de flytter hjemmefra.
Denne variant er målrettet hunderacerne der har en voksenvægt på over 10 kg. Varen lagerføres ikke, men bestilles gerne 1 til 2 uger inden hvalpene flytter hjem til deres nye familier.
Pakken indeholder 3 kg af den lækre ProBiotic LIVE hvalpefoder samt en rabatkupon på kr. 75,- der kan anvendes ved køb af en sæk LIVE hvalpefoder.
Derudover forefindes der et målebæger for lettere dosering af foderet samt nyttige informative brochurer til den nye hvalpeejer. I pakken er der også et lille stykke legetøj til glæde for hvalp og eventuelle legekammerater.
Hvalpepakken indeholder desuden en lækker lille poteklud, der med fordel kan ligges hos tæven den sidste tid med hvalpene. Denne klud vil så dufte af tæven og kunne hjælpe hvalpen til at finde ro i sit nye hjem og omgivelser. Dette medvirker til en god og rolig start for det nye familiemedlem.
Senere er kluden oplagt til at tørre våde og beskidte poter af med.
Hvalpepakken fra ProBiotic LIVE sikrer altså alt til en god start for de nye hvalpeejere.

ProBiotic LIVE forhandles af flere dyrlæger og foderforhandlere rundt om i landet.

Bacterfield er en tysk baseret virksomhed der startede i 2006 med visionen om at skabe en unik serie af probiotisk foder til kæledyr. Efter flere års samarbejde med internationale specialister i ernæring, probiotika, dyrevelfærd samt avanceret foderforarbejdning og produktion, er det lykkedes at skabe det første funktionelle Super Premium foder til hunde og katte indeholdende probiotika. ProBiotic LIVE sælges i dag i talrige dyreklinikker og pet shops rundt om i verden.

Indkøbskurv