Probiotic Live Adult, Kylling og Ris, 12 kg.

kr. 489,00

Det får du ekstra når du vælger et foder med probiotika

Probiotika er gavnlige bakterier der styrker din hunds immunforsvar og tarmflora, lidt ligesom hvis du selv drikker en actimel drikkeyoghurt.

Din hund får en forbedret fordøjelse og bedre udnyttelse af næringsstofferne, når den får probiotika. Samtidig nedsættes din hunds risiko for at udvikle allergi og dens immunforsvar bliver styrket. Det er et ret imponerede stykke arbejde de små bakterier gør!

Probiotikaen som LIVE hundefoderet indeholder (Enterococcus faecium), er selvfølgelig testet og godkendt til hunde, så du er sikker på at få et foder af høj kvalitet.

For at din hund har den gavnlige effekt af probiotikaen, er det nødvendigt at din hund får tilstrækkeligt mange. Det har derfor taget producenten 10 år at udvikle foder med probiotika, der stadig indeholder minimum 1×109 levedygtige bakterier per kg foder, som det kræves for en dokumenteret effekt.

Resten af råvarerne i foderet har selvfølgelig samme høje kvalitet. Faktisk er alle råvare i LIVE hundefoder gennemgået den strenge godkendelse til menneskeføde. Risene der bliver anvendt er for eksempel ikke blot af rigtig god kvalitet, men er også vasket, så du er sikker på at der ikke er lagermider i foderet. Dette er ikke mindst vigtigt, hvis du har en hund med allergi, da mange hunde med allergi også har allergi mod lagermider.

ProBiotic LIVE hundefoder indeholder kun naturlige råvarer og ingen kunstige tilsætningsstoffer.

 

ProBiotic LIVE hundefoder:

  • Er også velegnet til din hund med allergi, da alle proteinerne er hydrolyserede (delt til små enheder som kroppen ikke reagere allergisk på).
  • Er godt til din hund med sart mave: probiotikaen (Enterococcus faecium) balancerer tarmfloraen og mindsker risikoen for diarré.
  • Er velegnet hunden med hudproblemer. Fedkilden i ProBiotic Live er lakseolie, derfor er foderet rigt på de sunde omega-3 fedtsyrer, der medvirker til en sund hud og blank pels.
  • Indeholder gode kulhydratkilder: ProBiotic LIVE hundefoder er lavet af majs og ris og er glutenfrit.
  • Probiotikaen støtter op om immunforsvaret, hvilket blandt andet giver en sund og blank pels.
  • Har højt indhold af fibre, blandt andet fordi ProBiotic LIVE indeholder ris i stedet for kartofler. Det fremmer tarmens bevægelser og deraf afføringens konsistens.

Og vigtigst af alt, så smager det rigtig godt!

Ingredienser

Kylling, majs, ris, animalsk fedt, kyllingeprotein, roesnitter, lakseolie, æg, majsgluten,gær, FOS, vitaminer & mineraler, Enterococcus faecium. Ingen farvestoffer.

Indkøbskurv