Salvana SB Slikbalje Hest 10 kg

kr. 159,00

Husker du mineraler til dine heste på græs??
Ellers er Salvana SB-Mineral den praktiske og lette løsning. Produktet er lavet som en slikbalje indeholdende mineraler og sporstoffer til heste på fold eller i løsdrift.
Salvana SB-Mineral skal bruges som supplement til græsset i sommerhalvåret hos heste der ikke får andet foder, hvor den sammen med græsset vil sørge for hesten er dækket ind. Ligeledes kan de anvendes året rundt, som en ekstra ”buffer” for mineraler, således hesten selv har mulighed for at supplere.
Slikbaljen passer perfekt ned i et bildæk og står dermed stabilt og sikret på folden. Produktet indeholder kun 7% sukker og er derfor rimelig vejrbestandig og tåler regnvejr.
En super løsning til alle heste på græs!

Salvana har over 100 års erfaring og har igennem tiden altid været lig med kvalitet. Bevidstheden omkring høj kvalitet i produktionen er i flere årtier dybt forankret. Gennem årene har kvalitetskontrollen udviklet sig til kvalitetssikringssystemer, som bliver tydeliggjort med de talrige certifikater. Det giver til forbrugeren en kvalitet man altid kan stole på. Alt Salvana foder produceres uden genteknik.

Indkøbskurv