Sams Field Junior Large 13 kg.

kr. 399,00

Fyldt med alt det rigtige til en god start på livet.

  • Glutenfri opskrift
  • Med smagfuld kylling
  • Perfekt til store racer som mellemstadie til voksenfoder

Sam’s Field Junior Large er glutenfri hundefoder til unghunde/hvalpe af store og gigant racer. Foderet anvendes fra ca. 3 måneder til 24 måneder. Det indeholder alle de vitale næringsstoffer som kød, grønt og urter, der hjælper til en god start på unghundelivet.

Sam’s Field Junior Large til store hvalpe

Sam’s Field Junior Large er fuldfoder til hvalpe/unghunde af gigant- og store racer. Hundefoderet er med kylling, grøntsager, kartofler og majs. Kyllingen er velsmagende og er med gode proteiner, som blandt andet er med til at vedligeholde hundens muskler.

Grøntsager er også en del af foder indholdet. Grøntsagerne er bestående af en urteblanding der indeholder salvie, fennikel og basilikum. Det er med til at holde din hunds immunforsvar intakt. Marine Complex og havalger er derimod med til at give hunden skinnende blank pels og understøtter et godt fordøjelsessystem. Hundefoderet er med glukosamin og chondroitin er godt til store hunde, fordi det hjælper på leddene, så aktivitetsniveauet forbliver højt.

Hvalpefoder er afgørende for din hunds udvikling, da det er med til at opretholde et højt energi niveau. Kosten er med til at sikre en optimal vækst og muskulatur for din hund. Når hunden har afsluttet den første periode i dens liv har den ikke længere behov for hvalpefoder. Den bør skifte til juniorfoder, da energitætheden er mindre, men stadigvæk er der forhøjet energi i forhold til voksenfoder.

Sam’s Field Junior Large er fuldfoder med 65% frugt, kød og grøntsager. Foderet er uden gluten og det er med til at minimere foderintolerance allerede fra en tidlig alder.

Sammensætning: Kyllingekød (33%), kyllingelever (22%), kartofler, majs, kyllingefedt (beskyttet af tokoferoler, E-vitamin-kilde), lakseolie, naturlige smagsstoffer, tørrede æbler, ølgær, tomater, yucca ekstrakt, gulerødder, mineraler, glukosamin, chondroitin, DL-methionin, L-lysin, mannanoligosakkarider, fruktooligosakkarider, probiotika.

Analyse: råprotein 28 %, råfedt 14 %, råfiber 2,5 %, råaske 6,6 %, vand 10 %, kalcium 1,5 %, fosfor 1,1 %.

Vitaminer og Mineraler pr. kg: A-vitamin 26.000 IU, D3-vitamin 2.000 IU, E-vitamin 850 mg, B1-vitamin 6,8 mg, B2-vitamin 8,5 mg, B6-vitamin 6,8 mg, B12-vitamin 0,06 mg, niacin 34 mg, kalcium pantothenat 17 mg, biotin 1,0 mg, folinsyre 0,85 mg, cholinklorid 1 000 mg, organisk zink 140 mg, organisk kobber 20 mg, jod 1,0 mg, organisk selen 0,25 mg.

Metaboliserbar energi: 3750 kalorier/kg

 

Indkøbskurv