St Hippolyt Glyx-Mash 15 kg

kr. 325,00

Kornfri wellness til fordøjelsessystemet

Mashen til specialtilfælde

En opblødt mash gives ofte for at understøtte fordøjelsen. Mash fra St. Hippolyt indeholder mange værdifulde næringsstoffer, som kan hjælpe hesten i flere situationer og med mere end fordøjelsen. Det kan være efter hårdt arbejde, under rekonvalescens eller ganske enkelt i perioder med pelsskifte.
Glyx-Mash® er særlig velegnet til heste og ponyer, som er nøjsomme eller er særlig følsomme for sukker og stivelse.

  • korn-, gluten- og melassefri
  • lavglykæmisk foder
  • prebiotisk og udrensende

 

Lidt lykkefølelse – uden sukker
Et saftigt æble, en sprød gulerod, frisk græs, en knasende skive brød eller en lækker, velduftende kornmüsli efter veludført arbejde – en god og ved første øjekast velvalgt belønning til hesten. Men desværre indeholder disse små snacks en betragtelig mængde sukker og stivelse. Et overskud af sukker og stivelse fører til stigning i blodsukkerspejlet. Dette kan ikke kun føre til overvægt men øger også risikoen for ubalance i stofskiftet. Heldigvis er det alligevel muligt at give hesten en risikofri belønning, der ikke giver ejeren dårlig samvittighed!

Glyx-Mash® – Mashen til specialtilfælde
Glyx-Mash® er kornfri og dermed glutenfri, ligeledes melassefri og dermed reduceret i stivelse og sukker. En rig sammensætning af prebiotiske ingredienser bidrager til harmoniseringen af tarmfunktionen. Udvalgte urter understøtter fordøjelsesprocesserne.

Beskyttelse og pleje – indefra
Slimstofferne i de letvalsede hørfrø beskytter slimhinderne i hele fordøjelseskanalen. Glyx-Mash® har en fremragende opkvældningsevne, hvilket giver et let øget tryk på tarmvæggene og understøtter dermed udskillelsen af skadelige stoffer. Stimuleringen af tarmbevægelsen letter udtømningen.

Glyx-Mash® kan anvendes til generel stimulering af fordøjelsen, på hviledage, under pelsskifte, efter hårdt arbejde og under rekonvalescens.

Indkøbskurv