St Hippolyt SemperCube 3 kg

kr. 199,00

Sommerens vitaminer og mineraler
SemperCube® er velegnet som mineraltilskud til heste på græs og til nøjsomme heste, der kun får en lille mængde krybbefoder. Behovsrettet vitamin- og mineraltildeling på basis af næringsstofrige og velsmagende råvarer som olieholdige frø, gulerødder og bestanddele af frugt.

  • enkel håndtering pga. ”godbid”-formen
  • god til nøjsomme heste og heste, der ikke tåler korn (lavt indhold af sukker og stivelse)
  • organisk bundne sporstoffer sikrer høj optagelighed
  • den praktiske korn- og glutenfrie mineralterning til græsning

 

SemperCube® giver en behovsrettet tildeling af mineraler og vitaminer på basis af førsteklasses råvarer som urter, oliefrø, gulerødder, tørret frugt og grønsager. Gennem dette råvarevalg sikres tilførsel af naturlige vitaminer og sporstoffer på organiske form, hvorved optagelighed og udnyttelse optimeres.

 

Som en fordel i forhold til mineralsliksten kan SemperCube® tilføre næringsstofferne præcis i kendte mængder, og tilgængeligheden af næringsstofferne er mange gange højere. Semper­Cube® er særdeles velegnet til heste, hvor der pga. en lav fodermængde er behov for selvstændig dækning af mineralbehovet.

 

Hvorfor skal hesten have „vitaminbolscher“, når den går på rigeligt græs?

Græssets indhold af vitaminer og mineraler afhænger af jordbunds- og vækstforhold. Kun sjældent vil græsset dække hestens behov. Hestens behov skal være dækket for at stofskifte og immunforsvar fungerer optimalt. Når mangler ses på hesten, har de været længe undervejs. Med SemperCube® styrker du din hest.

 

Vidste du
at Semper betyder „altid“ og Cube betyder „terning“. SemperCube® er terninger, du altid kan give din hest for at sikre dækning af vitamin- og mineralbehov.

Indkøbskurv