Titan Garden SAE 30. Motorolie til 4 taks

kr. 69,00

Produktbeskrivelse

TITAN GARDEN SAE 30 er en motorolie til 4-taktsmotorer på benzin og diesel. Produktet er udviklet til at give den bedste beskyttelse mod slitage og hårde aflejringer under høje driftstemperaturer.

Anvendelsesområder

TITAN GARDEN SAE 30 anbefales til 4-taktsmotorer på benzin og diesel, hvor der er høje krav til beskyttelse mod sod og andre aflejringer i forbrændingskammeret. Produktet kan også bruges til mindre 4-taktsmotorer på benzin af sideventilstype såsom plæneklippere, fræsere og pumper, men også til mindre dieselmotorer såsom bærbare generatorer.

Egenskaber og fordele

TITAN GARDEN SAE 30 har særdeles god korrosionsbeskyttelse, der bidrager til pålidelighed og forlænget levetid. Produktet er sammensat, så det effektivt beskytter mod slitage under hårde belastninger, som små 4-taktsmotorer er udsat for. TITAN GARDEN SAE 30 bidrager også til effektiv beskyttelse mod sod og andre aflejringer i cylinderne ved lave driftstemperaturer.

Håndtering og opbevaring

Undgå hudkontakt. I tilfælde af hudkontakt vaskes med vand og sæbe. Brugt olie bortskaffes på en genbrugsstation eller tilsvarende. Der findes sikkerhedsdatablade på www.fuchs.com/dk, eller de leveres på anmodning.

Indhold 0,6 ltr.

Indkøbskurv