Handelsbetinglser

Handelsbetingelser, herunder leveringsbetingelser og fortrydelses- og reklamationsret.

For
Nordvest Foder A/S.
Tygstrupvej 3 A. 7770 Vestervig.
CVR 14333045

Efter ordre afgivelse pr. netbutik/ tlf. eller mail.
Varen afsendes hurtigst muligt, eller efter aftale. En vare er leveret, når kunden har fået den i sin besiddelse. Dvs. når den er leveret til kundens adresse, eller kunden har hentet den på
posthuset, i butikken eller lignende. Levering er ikke sket, når varen er afleveret i en pakkeautomat, på posthuset eller i en forretning. I disse tilfælde sker leveringen først, når kunden henter den.

Nordvest Foder bærer risikoen for varen, hvis den forsvinder eller bliver beskadiget inden leveringen. Kunden bærer risikoen for varen, efter den er blevet leveret, samt hvis den forsvinder eller får skader under returneringen, hvis kunden har fortrudt sit køb og sender varen tilbage. Har varen en medfødt fejl, eller lever varen ikke op til beskrivelse- venligst kontakt os hurtigst muligt efter modtagelse, og der vil blive aftalt nærmere.

Der leveres kun til brofaste øer, og vi forbeholder os ret til at aflyse ordren ved fragt udfordringer. Levering af træpiller vil kun være muligt i jylland.

Betaling:
For nethandel gælder, at beløbet for den/ de købte varer først hæves efter levering.

Kontokunder:
Betaling løbende halv måned + 12 dage. Følgende betalingskort modtages- incl. MobilePay

Fortrydelsesret på nethandel:
Gælder 14 dage efter købet. Varen kan returneres i ubrudt emballage for købers regning. Der skal sendes skriftlig besked inden de 14 dages udløb. Beløbet tilbagebetales ved modtagelse af ubeskadiget vare.

Kontakt information:
mail@nordvestfoder.dk

Telefon er åben mandag til fredag: 8.00 – 16.30. Tlf. 9787 2400

Indkøbskurv